Προσφορά
27.08% Έκπτωση

Σε αυτό το προϊόν κερδίζετε 17 πόντους.

B-12 complex liquid 59ml

Limited special offer

17,21 €

23,60 €

- +

 
Πληροφορίες προϊόντος

Eνισχυμένη με βιταμίνη C και τις υπόλοιπες βιταμίνες Β για αυξημένη απορρόφηση.

Για την πρόληψη της αναιμίας, την λειτουργία των κυττάρων, την πέψη, την αφομοίωση των τροφών, την εγκεφαλική λειτουργία, τη λειτουργία του νευρικού και του πεπτικού συστήματος, και τη ρύθμιση του ανοσοποιητικού

Η Β-12 είναι απαραίτητη για την παραγωγή ερυθρών και λευκών κυττάρων του αίματος, καθώς και για τη φυσιολογική ανάπτυξη και συντήρηση του νευρικού ιστού. Σημαντική βιταμίνη για την γονιμότητα, την παραγωγή DNA και RNA και ενδεχομένως για την πρόληψη της νόσου του Aλτζχάιμερ, μειώνει αποδεδειγμένα τα συνολικά επίπεδα ομοκυστεΐνης στο πλάσμα. Είναι απαραίτητη για την πρόληψη της αναιμίας, την λειτουργία των κυττάρων, την πέψη, την αφομοίωση των τροφών, την εγκεφαλική λειτουργία, τη λειτουργία του νευρικού και του πεπτικού συστήματος, και τη ρύθμιση του ανοσοποιητικού.

Η υγρή Β12 της NOW είναι ενισχυμένη με βιταμίνη C και τις υπόλοιπες βιταμίνες Β για αυξημένη απορρόφηση. Έρευνες έχουν δείξει ότι τα θρεπτικά συστατικά που προέρχονται από υγρές πηγές είναι πιο εύκολο να απορροφηθούν σε σχέση με τα στερεά.

9 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Είδατε πρόσφατα

Menu

Top