Προσφορά
21.84% Έκπτωση

Σε αυτό το προϊόν κερδίζετε 10 πόντους.

Feroglobin B12 Liquid 200ml

Limited special offer

10,51 €

13,45 €

- +

Κατά τη διάρκεια έμμηνους ρήσης να λαμβάνονται 2 σφηνάκια ημερησίως. Τις υπόλοιπες περιόδους, να λαμβάνεται 1. Σε περιπτώσεις αναιμίας η αγωγή να συνεχίζεται για 3 μήνες, ενώ για έλλειψη φεριτίνης, για 2.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Πληροφορίες προϊόντος

Ένας μοναδικός συνδυασμός “υγρού σιδήρου” με βιταμίνες και μέταλλα, που παρέχει στον οργανισμό στοιχειακό σίδηρο μαζί με βιταμίνη C και χαλκό που βοηθούν στην απορρόφησή του, και Β12 και ψευδάργυρο που ενισχύουν την παραγωγή της αιμοσφαιρίνης.

Το συμπλήρωμα διατροφής Feroglobin B12 της Vitabiotics αποτελεί ένα μοναδικό συνδυασμό “υγρού σιδήρου” με βιταμίνες και μέταλλα που ενισχύουν τη γενική ευεξία του οργανισμού και την απελευθέρωση ενέργειας. Το Feroglobin B12 περιέχει στοιχειακό σίδηρο, ο οποίος είναι απαραίτητο συστατικό για την παραγωγή της αιμοσφαιρίνης. Ο στοιχειακός σίδηρος είναι η πιο καλά απορροφήσιμη μορφή σιδήρου. Επίσης, περιέχει βιταμίνες Β, οι οποίες συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας, ενώ ορισμένες από αυτές όπως η Β12, η Β6, η Β2, το φυλλικό οξύ και το παντοθενικό οξύ παίζουν σημαντικό ρόλο στην παραγωγή της αιμοσφαιρίνης και το σχηματισμό των αιμοσφαιρίων. Επιπλέον, περιέχει βιταμίνη C και χαλκό, που είναι απαραίτητα για την απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό και ψευδάργυρο, ο οποίος είναι απαραίτητος για τη διατήρηση της αιμοσφαιρίνης σε φυσιολογικά επίπεδα.

Το Feroglobin Β12 απευθύνεται κυρίως σε άτομα με έλλειψη σιδήρου, γυναίκες κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης και χορτοφάγους, ενώ τα συστατικά του μπορεί να είναι ιδιαίτερα ωφέλιμα και για παιδιά άνω των 12 μηνών, αθλητές, άτομα με έντονους ρυθμούς ζωής και κατά την έμμηνο ρύση.

  • Ακριβής περιεκτικότητα σε στοιχειακό σίδηρο.
  • Παρέχει στον οργανισμό τη σωστή ποσότητα στοιχειακού σιδήρου αποφεύγοντας τις υπερβολικές δόσεις ούτως ώστε να μην προκαλεί γαστρεντερικές διαταραχές.
  • Περιέχει βιταμίνες & μέταλλα για καλύτερη απορρόφηση και δράση.
  • Με μέλι και βύνη για υπέροχη γεύση.
  • Κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους.
 
ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ

...

 
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Προτεινόμενη δοσολογία

 
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

...

...

...

5 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Είδατε πρόσφατα

Menu

Top