Προσφορά
18.26% Έκπτωση

Σε αυτό το προϊόν κερδίζετε 29 πόντους.

Florasil (90 χορτοφαγικές κάψουλες)

Limited special offer

29,02 €

35,50 €

- +

Να λαμβάνεται με γεμάτο στομάχι, μετά το πρωινό. Η θεραπεία απαιτεί τη λήψη και των 90 καψουλών.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Πληροφορίες προϊόντος

Υγιή Οστά, Νύχια, Μαλλιά, Επιδερμίδα & Αρθρώσεις

Συμπλήρωμα οργανικού πυριτίου από υδατικό εκχύλισμα Spring Horsetail

Πυρίτιο για την υγεία των οστών

Η καλύτερα τεκμηριωμένη λειτουργία του πυριτίου είναι ότι διευκολύνει τον εμπλουτισμό των οστών με ασβέστιο και μέταλλα. Αυτό σημαίνει ότι ο οργανισμός δεν μπορεί να αφομοιώσει και να χρησιμοποιήσει το ασβέστιο χωρίς την παρουσία πυριτίου, ανάγοντάς το έτσι σε απαραίτητο θρεπτικό στοιχείο για όσους έχουν προβλήματα οστεοπόρωσης.

Πυρίτιο για την καταπολέμηση των σωματικών επιπτώσεων της γήρανσης

Η γήρανση ξεκινά βαθιά μέσα στα κύτταρα, που περιέχουν κολλαγόνο, το συνδετικό στοιχείο που κυριολεκτικά «κρατά» όλα τα τμήματα του σώματος ενωμένα! Καθώς τα χρόνια περνούν, το κολλαγόνο φθείρεται και χάνει τη φυσιολογική ελαστικότητά του, που έχει σαν αποτέλεσμα χαλαρή επιδερμίδα, εξασθενημένα μαλλιά και εύθραυστα νύχια. Γνωρίζοντας ότι το πυρίτιο είναι ένα από τα σημαντικότερα συστατικά του κολλαγόνου, ένα ευδιάλυτο συμπλήρωμα πυριτίου όπως είναι το Florasil μπορεί να προλάβει αυτές τις επιπτώσεις της γήρανσης.

Πολύ περισσότερο από απλό πυρίτιο

Το Florasil είναι πολύ περισσότερο από μια πλούσια πηγή διοξειδίου του πυριτίου. Μας παρέχει ταυτόχρονα κι άλλα μέταλλα και ιχνοστοιχεία που είναι εξαιρετικά σημαντικά για τη διατήρηση μιας καλής υγείας. Το Horsetail (πολύκομπο) προέρχεται πάντα από φρέσκια ανοιξιάτικη συγκομιδή, όταν δηλαδή έχει την υψηλότερη συγκέντρωση σε διοξείδιο του πυριτίου, λόγω της μεγάλης περιεκτικότητας σε βιοφλαβονοειδή που έχει το φυτό την άνοιξη. Η μοναδική ήπια μέθοδος υδατικής εκχύλισης που χρησιμοποιεί η Flora (6 ώρες σε 90ο-95ο C) διατηρεί όλα τα βιοφλαβονοειδή που είναι απαραίτητα για την απορρόφηση του διοξειδίου του πυριτίου και την επακόλουθη οργανική σύνθεση πυριτίου, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζει το πλήθος των φυσικών μετάλλων και ιχνοστοιχείων που περιέχει το Horsetail, αναγκαίων για βέλτιστη υγεία, συμπεριλαμβανομένων του ασβεστίου, του βορίου και του μαγγανίου.

 
ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ

Κάθε χορτοφαγική κάψουλα των 500 mg περιέχει:

Μεταλλικό στοιχείο mg/κάψουλα (κ.π.)

Silica (διοξείδιο του πυριτίου) 10.00mg
Silicon (οργανικό πυρίτιο) 4.70mg
Σίδηρος 0.07mg
Ασβέστιο 18.60mg
Μαγνήσιο 8.65mg
Κάλιο 65.10mg
Βόριο 0.03mg
Μαγγάνιο 0.04mg
Φωσφόρος 1.84mg
Φλαβονοειδή (σύνολο) 4.00mg

Ειδικότερα, πρόκειται για υδατικό εκχύλισμα Spring Horsetail (Equisetum arvense) που παρέχει 10 mg silica (διοξείδιο του πυριτίου) και δίνει ισοδύναμα 4,7 mg στοιχειακού οργανικού πυριτίου (silicon).

Έκδοχα: Φυσική μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, άλας του μαγνησίου.

 
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

1-3 κάψουλες καθημερινά με τα γεύματα.

 
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

...

...

...

6 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Menu

Top