Τρόποι Πληρωμής

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τον τρόπο πληρωμής που επιδεικνύεται, ήτοι με αντικαταβολή, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και με πιστωτική κάρτα μέσω PayPal ή VivaWallet. Ειδικότερα:

Αντικαταβολή Μετρητοίς

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.
Το κόστος της υπηρεσίας αντικαταβολής είναι 2€.

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε να βρίσκεστε στο σπίτι για την παραλαβή των προϊόντων σας, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού, καταθέτοντας το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας:

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αρ. Λογ.: 6231112587440
IBAN: GR3501712310006231112587440

ALPHABANK
Αρ. Λογ.: 474002320001542
IBAN: GR0501404740474002320001542

ΕΘΝΙΚΗ
Αρ. Λογ.: 45300231755
IBAN: GR7601104530000045300231755

Για αιτιολογία κατάθεσης βάζετε πάντα τον αριθμό της παραγγελίας ή το όνομα σας, προκειμένου να μην υπάρξει καθυστέρηση στη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας. Ως δικαιούχος των παραπάνω τραπεζικών λογαριασμών εμφανίζεται η επωνυμία «Μολος ΑΕΤΕΜ».

Η παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής μέχρι την επιβεβαίωση της τράπεζας ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Συνήθως ο χρόνος αναμονής για τη λήψη επιβεβαίωσης είναι μέχρι 3 εργάσιμες. Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα αντίγραφο του καταθετηρίου μαζί με τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@vivaplus.gr. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε την ημερομηνία, την τράπεζα, και την αιτιολογία κατάθεσης, μαζί με τον αριθμό παραγγελίας, το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο στην πιο πάνω ηλεκτρονική διεύθυνση.

Σε περίπτωση μη κατάθεσης των χρημάτων εντός 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

Τυχόν έξοδα της τραπεζικής συναλλαγής επιβαρύνουν αποκλειστικά και μόνο τον πελάτη.

Πιστωτική, Χρεωστική ή Προπληρωμένη Κάρτα μέσω VivaWallet ή PayPal

Τα δεδομένα που ο πελάτης καταχωρεί κατά τη διενέργεια μιας ηλεκτρονικής πληρωμής, δεν ελέγχονται ούτε τυγχάνουν επεξεργασίας ούτε αποθηκεύονται από το www.vivaplus.gr, αλλά από τον εκάστοτε πάροχο ή/και διακομιστή πληρωμής. Γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες.

Τυχόν παραδοθέντα προϊόντα παραμένουν στην κυριότητα της www.vivaplus.gr μέχρι την οριστική, πλήρη και ολοσχερή καταβολή του τιμήματος σε αυτό.

Σε περίπτωση, που απαιτείται επιστροφή χρημάτων, αυτή θα διενεργείται με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο διενήργησε ο πελάτης την καταβολή του τιμήματος, εκτός αν συμφωνηθεί διαφορετικά με τον πελάτη, χωρίς υπαίτια ή αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

  • Πληρώνετε μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος του συστήματος Paypal ή Vivawallet, με την οποία συνεργαζόμαστε. Όλα τα στοιχεία της κάρτας σας προστατεύονται από συστήματα υψηλής ασφάλειας.
  • Οι κάρτες που γίνονται δεκτές είναι Visa, Mastercard, American Express, Diners και Maestro, ανεξαρτήτως από ποια τράπεζα έχουν εκδοθεί.


QR code

Είδατε πρόσφατα

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Menu

Top