Προσφορά
18.49% Έκπτωση

Σε αυτό το προϊόν κερδίζετε 36 πόντους.

Lamberts Colladeen Maximum Stength (160 κάψουλες)

Limited special offer

36,07 €

44,25 €

Μη διαθέσιμο. Αναμένεται σύντομα!

Τις πρώτες 2 εβδομάδες να λαμβάνεται 2 φορές ημερησίως και μετά να μειώνεται η λήψη σε 1.

Περισσότερες λεπτομέρειες

 
Πληροφορίες προϊόντος

Σκεύασμα Υψηλής Περιεκτικότητας σε Ανθοκυανιδίνες

Ανεκτίμητο συμπλήρωμα διατροφής σε καταστάσεις όπου απαιτείται ενίσχυση του κολλαγόνου.

Οι ανθοκυανιδίνες αποτελούν μια ομάδα από δραστικά συστατικά που ανευρίσκονται σε φρούτα εντόνου χρώματος. Το ενδιαφέρον της επιστημονικής κοινότητας όσον αφορά στις ανθοκυανιδίνες, έχει εστιαστεί στον ρόλο που διαδραματίζουν στην ενίσχυση του κολλαγόνου.

Το κολλαγόνο αποτελεί την μεγαλύτερη σε ποσότητα πρωτεΐνη του οργανισμού. Αποτελεί την βασικότερη δομική πρωτεΐνη του συνδετικού ιστού του δέρματος, των μυών, των συνδέσμων, των χόνδρων και των τριχοειδών αγγείων. Σε πληθώρα δημοσιεύσεων αναφέρεται η ευεργετική επίδραση των ανθοκυανιδίνων στην ενίσχυση, την αναδόμηση, και την διατήρηση του κολλαγόνου.

Πολλές παθολογικές καταστάσεις προκαλούνται από την διαταραχή της δομής και της λειτουργικότητας του κολλαγόνου, όπως η εκφυλιστική οστεοαρθρίτιδα, η τάση εμφάνισης εκχυμώσεων λόγω διαταραχής της δομής του τοιχώματος των τριχοειδών αγγείων και η εμφάνιση οιδημάτων των κάτω άκρων (φλεβικής ανεπάρκειας).

Το γεγονός ότι τα δραστικά συστατικά του Colladeen Maximum Strength συμβάλλουν στην αποκατάσταση της δομής του κολλαγόνου, το καθιστά ανεκτίμητο συμπλήρωμα διατροφής σε καταστάσεις όπου απαιτείται ενίσχυση του κολλαγόνου.

Το προϊόν αυτό αποτελεί ένα από τις πιο υψηλής ισχύος προϊόντα ανθοκυανιδινών της αγοράς, παρέχοντας 160mg ανθοκυανιδινών (από εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού και μύρτιλων) ανά ταμπλέτα. Χρησιμοποιείται από το 70% των ειδικών της διατροφής που συνεργάζονται με την Lamberts στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποτελώντας το πρώτο προϊόν με ανθοκυανιδίνες σε πωλήσεις στην Αγγλία.

 
ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ

...

 
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Προτεινόμενη δοσολογία

 
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

...

...

...

30 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Είδατε πρόσφατα

Menu

Top