25% Έκπτωση

Σε αυτό το προϊόν κερδίζετε 56 πόντους.

Παιδική πρόληψη για υγιή χειμώνα

Limited special offer

56,96 €

75,95 €

Αντί του 59,44 €

- +

Ένα για κάθε 10ήμερο του μήνα, για 3 μήνες.

Δείτε τις οδηγίες λήψης τους στο πεδίο "Δοσολογια".

Περισσότερες λεπτομέρειες

Περιεχόμενα πακέτου

 • 1 x
  17,33 € 20,95 € Σε Απόθεμα
  100% φυσικός χυμός γεμάτος βιταμίνη C, ενισχύει το ανοσοποιητικό, προστατεύει τα κύτταρα, αντιμετωπίζει την καθημερινή κούραση, τονώνει τον οργανισμό, παρέχει ενέργεια Ένα φυτό που μας προσφέρει τους μικρούς, χρυσούς καρπούς του - σαν μικρούς ήλιους που περιέχουν περισσότερη βιταμίνη C απ’ ό,τι τα λεμόνια. Χρησιμοποιούμε 100% αγνό χυμό για την...
 • 1 x
  13,19 € 15,90 € Σε Απόθεμα
  Bελτιώνει τη φυσική άμυνα του οργανισμού διευκολύνοντας την αντίσταση στις επικρατούσες δυσμενείς καταστάσεις και βοηθά στην αποκατάσταση των παιδιών που πάσχουν από γρίπη. Συμπλήρωμα διατροφής με βασιλικό πολτό, βρώσιμα φυτικά εκχυλίσματα και βιταμίνες χωρίς γλουτένη. Με βάση το βασιλικό πολτό, γύρη, πρόπολη, ασερόλα και βιταμίνες. Οι Βιταμίνες Α και...
 • Limited special offer
  1 x
  28,92 € 39,10 € Σε Απόθεμα
  Προσφορά
  Πανίσχυρο όπλο της φύσης για την βέλτιστη ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Το Colostrum είναι η πρώτη τροφή που λαμβάνει κάθε νεογέννητο μέσω του θηλασμού από τη μητέρα του, τις τρεις πρώτες μέρες από τη γέννησή του, παρέχοντας όλα τα εφόδια για το ξεκίνημα της ζωής του. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι ότι το Colostrum περιέχει ζωτικής σημασίας...
 
Πληροφορίες προϊόντος

Ξέγνοιαστος χειμώνας!

3 προϊόντα - συνδυασμένη δράση για ενίσχυση του ανοσοποιητίκου - άριστο αποτέλεσμα.

Colostrum Lifecode 125ml
Πανίσχυρο όπλο της φύσης για την βέλτιστη ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Περισσοτερες πληροφορίες εδω

Eladiet Jelly Kids Prevent 250ml
To JellyKids Prevent βελτιώνει τη φυσική άμυνα του οργανισμού διευκολύνοντας την αντίσταση στις επικρατούσες δυσμενείς καταστάσεις και βοηθά στην αποκατάσταση των παιδιών που πάσχουν από γρίπη.

Με βάση το βασιλικό πολτό, γύρη, πρόπολη, ασερόλα και βιταμίνες.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Weleda Αγνός Χυμός Ιπποφαές με βιταμίνη C
100% φυσικός χυμός γεμάτος βιταμίνη C, ενισχύει το ανοσοποιητικό.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 
ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΩ

...

 
ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ

Η αγωγή αποτελείται από 3 φάσεις, μία ανά 10ήμερο, επαναλαμβανόμενες για 3 μήνες, προκειμένου να εξασφαλίσουμε εναν υγιή χειμώνα!


Ξεκινούμε με το Colostrum το 1ο δεκαήμερο: παιδιά άνω των 12 ετών, λαμβάνουν 5 ml (1 κ.γλ.) την ημέρα με το πρωινό / παιδιά κάτω των 12 ετών λαμβάνουν 5 σταγόνες την ημέρα με το πρωινό.

Συνεχίζουμε με το Prevent το 2ο δεκαήμερο: παιδιά 2-10 ετών λαμβάνουν 5 ml την ημέρα με το πρωινό (1 κ.γλ.) /  παιδιά άνω των 10 ετών λαμβάνουν 10 ml την ημέρα (1 κ.σουπ.)

Κλείνουμε με το Χυμό Ιπποφαούς: Το καταναλώνουμε αναμεμιγμένο με χύμο κατά το 3ο δεκαήμερο του μήνα. Παιδιά άνω των 12 ετών, λαμβάνουν 10 ml (1 κ.σουπ.) την ημέρα / παιδιά κάτω των 12 ετών λαμβάνουν 5 ml (1 κ.γλ.) την ημέρα. Μετα το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο.

Επαναλαμβάνουμε τον κύκλο των 3 δεκαημέρων για 3 μήνες.

29 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

QR code

Menu

Top